Mesut İlhan

MAHMUTLAR BENİM KIRMIZI ÇİZGİM 

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Biliyorsunuz sosyal medyayı aktif kullanmaya çalışıyorum. On binlerce takipçim de var fakat yeni isteklere de cevap veremez hale geldim, çünkü kapasite sonuna kadar dolu.

Sosyal medyayı kullanmam da ki 1. önceliğim Mahmutlar.

Sizde biliyorsunuz ki Mahmutlar benim kırmızı çizgim.

Doğduğum, doyduğum, nefes aldığım yani yaşadığım yer.

Mahmutlar’a yapılan her hainlik benim canımı acıtır! Mahmutlar’da yaşayan nefes alıp veren her bireyinde aynı duyguyu yaşamasını arzu ederim.

Ama öyle mi maalesef hayır.

Korkaklar, Enbesil’ler, Yalakalar dolu etrafımız. Gerçekleri bilen ama dile getirmeyen dilsiz şeytanlar var aramızda. Her şeye rağmen Mahmutlar’ımız için doğru yönde çalışmalarım devam edecek. Tam da burada şunu anlatmaya çalışıyorum siz okuyucularıma.

Sosyal medyadaki; ‘Belediye Başkan adayı olsam veya oluyorum’ gibi cümlelerin kesinlikle gerçek ile alakası yoktur. Biraz mizahsen, biraz tersten okuma ama her cümle gerçeklerle bağdaşık.

Bu paylaşımlarımı Alanya’daki tüm siyasilerin yakinen takip ettiğini biliyorum. Bazı kendini godaman sananların, ‘Yazsın bakaaaan ondan bir şey çıkmaz’ dediklerini duyuyorum ortak arkadaşlarımızdan. Çıkmazsa ona göre sorun yok! Ya çıkarsa yandı keten helva.

Geçtiğimiz hafta sosyal medyadan;

Seçmenlerime Günaydın… Belediye Başkan Adayı olduğumu daha önce duyurmuştum. Bazı vaatlerde bulunmuş projelerimden bahsetmiştim. Şimdi sıkı durun SLOGANIMI açıklıyorum. “Başkan olduğum zaman halkım için değil kendim ve yanımdakiler için çalışacağıma söz veriyorum”… diyerek paylaşımda bulunmuştum. Bu satırlara gelen yüzlerce yorum, telefon ve WahpsApp’tan gelen cevapların sadece çok azını sizlerle paylaşacağım.

Hüseyin Taşer

Söz vermesen de vaat etsen daha yerinde olurdu!?.. İyi politikacı vaat eder; söz vermez!?.. Söz tutulmak zorunda, vaat ise umuda yolculuktur!.

Sudi Çandır

Ben de azıcık meclis üyesi olabilir miyim?

Mesut İlhan

Olmaz hocam sen gitar çalamazsın seni danışman yapıyorum.

Hüseyin Taşer

Sudi Çandır Senden bi’ şey olmaz… Çok doğrucusunuz!?..

Muhterem Ergun

Ablacığım başkan olunca beni de Mahmutlara taşı ama ev kirası ucuz olsun çünkü ben Türküm zengin mülteci değilim. Rus hiç değilim Sudi hocamı da baş danışman yap.

Zeliha Basar Oner

Çalışanlar için vaatleri açıklar mısın Mesut İlhan

Mesut İlhan

Zeliha Basar Oner çalışanlar ezilsin bizim dönemde. Bize para kazandıracak akıllı yandaşlar lazım her meslekten.

Eren Bahçeci

Eren efendi cemaati olarak tüm müridlerim ile yanındayız sayın başkanım.

Bahri Kaya

Abi bu sürpriz değil herkes öyle yapıyor zaten

Mesut İlhan

Bahri Kaya öyle mi. Ama Allah yar ve yardımcımız olsun diyorlar. Bunda bir çelişki var başkanım. Allah’ın adını sürekli kullanarak yanlış iş yapılır mı, Allah’ın gücüne gitmez mi?

Bahri Kaya

Mesut İlhan o seçimi kazanıncaya kadar geçerli sonra sistem değişiyor bunlara defalarca şahit olduk

Ali Özdemir

Bu sözü malum şahısta vaat etmişti ve sözünü tuttu. Mahmutları olabileceği en rezil şekilde bıraktı. Öncelikle Kayınçosuna ait reklam şirketine Alanya’nın her tarafına reklam panoları yaptırdı ve bu panolara Sahte Gülüşleri ile çektirdiği fotoğrafları astırdı. Buradan kayınçosunu zengin etti. Sonrasında Kargıcak ve Mahmutların gariban gençlerden sahil büfeleri aldı ve en zengin inşaat firmalarına 2 şer tane verdi. Mahmutlar ve Kargıcak mahallelerinin Rantını eş dost kardeş yanındaki meclis üyeleri ile en güzel şekilde paylaşıp beraber yediler ve hiç hizmet yapmadılar Vs. Vs. Sende malum kişi gibi sözünde durabilecek misin?

Mesut İlhan

Ali Özdemir beni başkalarına benzetme. Ben sözümde dururum ben 3 yaşından beri yalan söylemem

Ali Özdemir

Mesut İlhan abi ben seni tam kırk yıldır tanırım doğruluğundan şüphem yok ama senin rakibin gibi sahte gülüşler sergileyebilecek misin, yalanı insanların gözüne baka baka söyleyebilir misin. İmar tadilatlarında 3 metre ordan 5 metre ordan toplayıp Üniversitenin önüne bu arsayı getirip otel yapabilecek misin. Mahmutlar halkını yolları yap, düğün salonunu yap diye yalvartabilecek misin, gençlerin ellerinden işlerini alıp zengin inşaat firmalarına verebilecek misin, her İnşaat Ruhsatı alırken her Mütahitten daire başına 1000 euro isteyebilecek misin, Hastane okul yerini başka yerlere rüşvet karşılığında taşıya bilirmisin, yanındaki meclis üyeleri ile birlikte gökdelenler dikebilecek misin, vesaire vesaire yapabileceksen bende yanındayım

Mesut İlhan

Ali Özdemir pes valla bu kadar şeyi yapabilme yeteneğim yok benim. En iyisi ben bu adaylıktan çekileyim.

İşte böyle vatandaş çok dolu. Mahmutlar’ın yolları yamalı bohça gibi. Kaldırımlarından artık yürünmüyor, her yer toz toprak içinde ama birileri cukkayı yüklenmiş götürüyor Mahmutların sırtından. Artık bir dur deme zamanı geldi.

Hoşca kalın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!