Mesut İlhan

ADEM MURAT YÜCEL VE 20 YIL…

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yücel 20 yıldır Belediye Başkanlığı yapıyor. 10 yılı Kestel Belde Belediye Başkanlığı son 10 yılı Alanya Belediye başkanlığı. Her zaman denir ya ‘Anası Kadir Gecesi Doğurmuş Adem Murat Yücel’i diye. Geçmişine bakarsan söylenen doğru ama bilinmesi gerek her şeyin bir sonu vardır, belki de bu seçim Yücel’in son seçimi olabilir. 20 yıllık bir tecrübe. Bu tecrübe niye göre, kime göre. Mahallelerden isyan yükseliyor halk memnun değil. Elbette memnun olanlarda var onlarında kim olduğunu halkımız iyi biliyor.

ALANYA SON 10 YILDIR KÖTÜ YÖNETİLİYOR!

Bu tecrübe olumlu olarak yansıdı mı bu şehre? Bence hayır. Şehir tam anlamıyla 10 yıldır iyi yönetilemiyor. Şehir medeniyetleri yok olmuş durumda. Her köşede bir seyyar, her tarafta başıbozuk bir düzen, portakal büfesi falan filan. Disiplin dersen hak getire. En iyi yaptığı hizmet festival, konser ve etkinlik. Bir de her köye mahalleye kendi fotoğrafının bulunduğu ışıklı dev levhalar. Bu reklam levhalarına verilen paralarla Alanya’ya neler neler yapılmaz ki. Alanya Yücel’i kendi resmini her yere as diye seçmedi ki.

MAHMUTLAR’I MUNDAR ETTİ!

Mahmutlar ile ilgili bazı zamanlar paylaşımlarda bulunuyorum sosyal medyadan. Bana gelen yorumlarda, ‘siz bir de bizim mahalleye gelin görün buraya Yücel hiçbir hizmet etmedi’ diye yakınanlar var. Mahmutlar daha önce Belediyelik yaşamış şu anda resmi nüfusu 54 bin olan koskoca bir şehir. Türkiye’deki birçok il’ den, 975 ilçenin 560’ından nüfus olarak daha büyük maalesef ama Mahalle. Maalesef diyorum çünkü geliri çok ama bu gelir kaynağı Mahmutlar’a yansımıyor. Alanya Belediyesi’nin Mahmutlar’dan topladığı vergiler ve harçlar Mahmutlar’a yatırım olarak dönmüyor. Niye mi Adem Murat Yücel yüzünden.

SAĞLIK VE EĞİTİM ALANLARI YOK OLDU. BELEDİYENİN SGK BORCUNU MAHMUTLAR ÖDEDİ. 40 DÖNÜM KARAYOLLARI ARAZİSİ MAHMUTLAR’A GELDİ.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Alanya Belediyesi’nin SKG borçlarını ödemek için Sağlık alanını SGK’ya meclis kararı ile verdi. Sağlık ve Eğitim alanlarını konut alanına çevirdi. Konu ile ilgili eski meclis üyesi Mustafa Şimşek dava açtı. Dava devam ediyor. Alanya’da bulunan Karayolları şantiyesini Mahmutlar’ın tam göbeğine 40 dönüm, hem de imarlı yerleşim yerine gelmesini sağladı. Mecliste İYİ Parti Belediye Meclis üyesi Hasan Basar ile CHP Alanya Belediye Meclis üyesi Nazmi Zavlak hariç katılanların tamamı evet oyu kullandılar. Pardon Mahmutlar’lı MHP Alanya Belediye Meclis üyesi Kayhan Balta’nın nasıl bir oy kullandığını hala ben öğrenemedim. Çünkü ne evet dedi, ne hayır, ne de çekimser oy kullandı.

NEREYE GİTTİ BUNCA OTOPARK PARALARI?

Mahmutlar’da 10 yıldır binlerce konut yapılıyor. Her daire için eğer yoksa otoparkı katkı payı alıyor belediye. Bu parayı resmi olarak kasasına koyuyor. Bu parayı otoparkı olmayan konutlar için o bölgeye katlı otopark, yer altı otoparkı veya açık hava oto parkı yapılacak diye alınıyor. Ama Mahmutlar’da bir tane bile otopark yok. Arabası olanlar arabalarını eğer kendi özel otoparkları yoksa yol kenarlarına koyuyorlar. Ne kadar para alıyorlar diye sorarsanız iktidar partisinden bir meclis üyesi, ‘5 katlı iki blok yere 500.000 lira ödedim’ dedi. Bu kadarını biliyorum. Mahmutlar’dan sadece otopark parası ne kadar alınmıştır siz hesap edin. Benim aklım ermedi. ‘Mahmutlar’a hiçbir şey yapmadı mı?’ diye soracaksınız biliyorum. Detayları ile birlikte yaptığı hizmetler neler, kim yaptı, kim destek verdi, hangi menfaat karşılığı elbette sırası gelince tek tek yazacağım.

 

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!