Mesut İlhan

İRTİFA KAYBEDİYORUZ!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mahmutlar gerçekten 10 yıldır çok kötü yönetiliyor. Yücel döneminde 5 yıl hiç yatırım yapılmadı. Gerekçe Başkan Yücel’in deyimi ile sarımsak ekecek alanımız yoktu. Tamda burada başkan Yücel’e bir sorum olacak, ‘Sarımsak ekecek yerimiz yoktu da Alanya Belediyesi’nin yıllardır SGK’ya olan borcunu nereden ödediniz?’ Kendi soruma kendim cevap vereyim, “Mahmutlar Belediyesi döneminde Hastane yerimizi meclis kararı ile SGK’ya siz verdiniz sayın Yücel” Neymiş demek ki sarımsak ekecek yerimiz varmış. Tabi ki uzun bir zamandır hem gazetede hem de sosyal medyadan Mahmutar’ın nasıl kötü yönetildiği veya tersten okuyalım nasıl yönetilemediğini sizlerle paylaşıyorum. En az Mahmutlar’ı benim kadar seven, değer veren ve önemli bulanlar yorumları ile en ağır dille eleştiriyorlar. Ama cevap var mı elbette yok! Çünkü her şey apaçık ortada.

HOŞT HADİ ORDAN!

Geçtiğimiz hafta ortasında yine bir paylaşımım oldu. Çok kötü bir görüntüyü paylaştım. Adının bile bende hiçbir karşılığı uzun bir zamandır yok, alakasız biri kendine payede çıkartarak bir adaya yamanmaya çalıştığımı ima etmiş sayfasında. Hadi oradan sen beni kendin ile karıştırdın, kendini bir şey mi sandın saftirik.

“MAHMUTLAR İRTİFA KAYBEDİYOR”

Bazen sosyal medyadan Belediye Başkan adayı olacağım veya Başkan olursam diye sosyal medyadan dokundurmalarım oluyor. Benim haddime değil aday olmak veya başkanlık. Olacak arkadaşlara başarılar dilerim. Bu paylaşımlarımdan birisi, “Mahmutlar halkına söz veriyorum. Ben Belediye Başkanı olunca Mahmutlar bu görüntülerden kurtulacak. Bu görüntülerin tek sebebi Alanya Belediyesi yönetimidir. Burası Barbaros Caddesi günde 10 bin adamın geçtiği kaldırım burası. Festival mestival derken Mahmutlar unutuldu. Mahmutlar’da zamanı gelince sizi unutacak ADAM…

  1. Paylaşımım, “Burası Mahmutlar! Alanya Belediyesinin görevli mimar ve mühendisleri sizlere sesleniyoruz! Siz bu görüntüden utanmıyor ve memnunsanız bizde sorun yok! Eseriniz ile övünebilirsiniz! “ evet bu paylaşıma itiraz edenler Mahmutlara hiç katkı yapmayanlardır. Adam diyemem kişi kendini bilir.

TÜRKİYE AVRUPANIN EN PAHALI ÜLKESİ OLDU

Gazeteci arkadaşımız aynı zaman da eniştemiz Ahmet Tunç sosyal medyasından gündemi değerlendirmiş. Bu yazıyı köşeme taşımak istedim. Ahmet Tunç, “Alanya’da emlak sektörünün ivme kaybetmesinin nedeni seçim döneminde Ana Muhalefet Partisi’nin söylemleriymiş. Bunu Müteahhitler Birliği Başkanı söylüyor. Seçim bitti, söylemler yalan oldu, iktidar güven tazeledi. İvmenin artması gerekmez miydi?

Ama şu an nihayet bitti. (Nereye kadar?)

Neden maliyetlerden bahsetmiyorsunuz? Bir Rus bir Ukraynalı artık ülkemizde geçinemez, yaşayamaz. Bu nedenle Türkiye’den ev almaz. Aldığı evi satar ve daha ucuz bir Avrupa ülkesine yerleşir. Türkiye maalesef Avrupa’nın en pahalı ülkelerinden birisi oldu. Neden bunu görmüyorsunuz? Ülke vatandaşları olarak Allah bize sabır versin… Gidecek bir yerimiz yok. Memleketi satanlar da biraz kazandıklarıyla yetinsin”. Siz ne diyorsunuz, katılıyor musunuz yoksa hayır mı?

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!