Mesut İlhan

ÇAKIR: “MAHMUTLARIN BU GÜNKÜ DURUMU BENİ ÜZÜYOR”

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz hafta köşe yazımda Mahmutlar’ımızın efsane Belediye Başkanı Alaattin Çakır’ı kaleme almıştım. Kendisi her zamanki duyarlılığı ve nazikliliği ile şahsıma uzun bir teşekkür mesajı attı Watsapp’tan.

Bu teşekkür yazısını sizlerle paylaşmak istedim, çünkü satır aralarında gizli mesajlar hissettim. Bu teşekkür yazısını noktasına virgülüne dokunmadan sizlerle paylaşmak istiyorum.

BEN DENİZE ÇAKIR’IN TEŞEKKÜRÜ

Değerli kardeşim,

Öncelikle duyarlılığın, samimiyetin ve kıymetli düşüncelerinizi köşenize taşımanız vesilesiyle çok teşekkür ediyorum.

Mahmutlar’ın bir evladı ve Mahmutlar kurucu Belediye Başkanı Mehmet Çakır’ın oğlu olarak görev süremiz içerisinde Mahmutlar’ımızın ihtiyacı olan projeleri 50 yıllık planlama projeksiyonuyla hayata geçirmeye çalıştık.

Görev süremiz içerisinde; Gerek nüfusu, gerek gelişmişliği, gerek şehircilik altyapısı ve tarihi konumu itibariyle ilçe olmayı fazlasıyla hak eden Mahmutlar’ın ilçe olması ve hak ettiği hizmeti alması için büyük mücadeleler verdik ve 5 yıl boyunca neredeyse soluk almadan çalıştık.

Bu noktada Mahmutlar’ın evladı olarak Mahmutlar’da yaşayan ve ticaret yapanlar olarak sizlerle ve tüm kesimlerle iştişareyi hep üst seviyede tuttuk.

Ancak Mahmutlar’ımızın bugün geldiği durum bizi de derinden üzmektedir. Mahmutlar’ımız ticaretin ve yaşamın marka olduğu, düzenli hizmet aldığı eski parlak günlerine mutlaka geri dönmelidir ve döndürmeliyiz.

Bunun tek yolu hemşehrilerimizin yerinde ve doğru tercih yapmalarıdır.

Toplum olarak; siyaset odaklı tercihler yerine liyakat ve hizmet esaslı tercihlerin önemini kavramalıyız.

Aksi takdirde, bugün yaşadığımız gibi telafisi güç sorunlarla kaşı karşıya kalmamız kaçınılmazdır.

Duyarlılığınız için tekraren teşekkür ediyor, eski güzel günlere dönmemiz ümidiyle selamlar ve saygılar sunarım.

Evet Bende Sayın Çakır’a inceliği için teşekkür ediyorum. Yazıyı bir daha okuyun isterseniz. Mahmutların bu duruma gelmesi bizi derinden üzüyor diyor Sayın Çakır. Maalesef o kadar haklı ki. Çakır dönemindeki Akdeniz’in Parlayan yıldızı, şimdi Alanya’nın çöplüğü oldu. Bununda tek sorumlusu Alanya’yı on yıldır yöneten pardon düzeltiyorum idare etmeye çalışan yerel yönetim sorumludur.
Hoşca kalın.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!