Mesut İlhan

MAHMUTLAR KIRMIZI ÇİZGİMİZ!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerel seçimlere şunun şurasında bir ay kadar zaman kaldı. Mahmutlar bu yerel seçimde partilere değil, ‘Adama oy verecek’ söylemleri her geçen gün kat be kat artıyor. CHP, MHP, AK Partili niye Mehmet Şahin diyor.

Mesela AK Partili olduğunu adım Mesut gibi bildiğim yüzlerce arkadaşım; ‘Alanya’da AK Parti’nin kurtulması için oyumu Mehmet Şahin’e vereceğim’ diyor ve bu söylemleri AK Partililerin büyük bir çoğunluğu gizlemiyor.

“Ne demek AK Parti’nin Alanya’da kurtulması?” diye sorduğumda cevap olarak ‘Bizler kendi adayımızı çıkaramıyoruz. MHP’nin adayına destek veriyoruz, fakat kazandığı zaman MHP’nin adayı kazanıyor, bizler yok sayılıyoruz” diyorlar.

Haklılar mı? Evet haklılar.

Ayrıca en son Ramazan Bayramı sonrası AK Parti ile MHP arasındaki meclis üyeleri arasındaki Alanya Şehir disiplinini kaybetti kavgası da AK Partililerin hala aklında. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in söylediği iddia edilen ‘AK Parti olmasaydı ben daha fazla farkla seçilirdim. Recep Tayyip Erdoğan’ı sevmeyenler bize oy vermedi’ sözleri de AK Partili vatandaşlar arasında sık sık konuşulan eleştiriler arasında yer alıyor. Farkında mısınız bilmem AK Partililer Alanya Belediye seçimleri için hiç çalışma ve yorum yapmıyor varsa yoksa Büyükşehir Belediye seçimlerine kanalize olmuş durumda. ‘Hakan Tütüncü’yü farkla kazandıracağız’ diyorlar.

CHP’liler ŞAHİN diyor…

Yerel seçim rüzgarı her zaman Mahmutlar’dan eser. CHP’liler bu defa AK PARTİ gibi kendi partilerine değil, Mehmet Şahin’e oy vereceklerini dillendiriyorlar, hatta gece gündüz demeden çalışmalara katılıyorlar.

Neden CHP’liler Şahin diyor?

Mahmutlar Belediyesi’nin en son Belediye Başkanı CHP’li Murat Can.

Murat Can CHP’den Alanya Belediye Başkanı olmak üzere partiye müracaat etmeye gidiyor.

İlçe Başkanı Bülent Kandemir başvuruyu almak istemiyor.

-Kandemir, “Bir kişiyle görüştük (Osman Tarık Özçelik) ondan haber bekliyoruz, evet derse onu aday yapacağız, paranıza yazık olmasın” diyor.

-‘Olsun siz başvuruyu alın diğer aday da başvuru yapsın üye ile ön seçim yaparsınız kim kazanırsa o aday olur’ deniliyor fakat Kandemir, “Fazla paranız varsa şöyle bırakın ama paranız boşa gider” diyor.

Bu yazdıklarım iki şahitlidir.

Elbette başka boyutları da var bu işlerin ama o parti içinde kalmalı bence.

Örgütcülük yapamayan İlçe yönetimine tepki gösteren eski Belde Başkanları, Mahalle Başkanları, eski meclis üyeleri ve partililerin büyük bir çoğunluğunun oylarını Mehmet Şahin’e vereceği biliniyor.

Niçin Mehmet ŞAHİN?

Başlıkta da vurguladığım gibi niçin Doğu bölgelerinde Mehmet Şahin rüzgarı esiyor. ‘Çamlıca, Demirtaş, Kargıcak, Mahmutlar ve Kestel, Dimçayı bölgesi ‘Şahin’ diyor.

1-Mehmet Şahin herkese dokunmuş, temas etmiş, sorununu çözmüş, ulaşılır olmuş, tanıdığı tanımadığı telefon etse mutlaka bakmış veya geri dönmüş, hasta ziyaretleri başta olmak üzere iyi-kötü günde vatandaşın yanında olmuş. Sorunlara bahane üretmemiş, vazifesi olmamasına rağmen Mahmutlara ve Konaklı’ya Noter gelmesini sağlamış, yaylalara ambulanslar ve sağlık ocakları almış, iki tane fakülte yaptırmış, yapmış da yapmış.

Duyumlarıma göre Alanya Merkez ve Batı Mahallerinde de aynı ilgi varmış Mehmet Şahin’e. Ne diyelim Alanya’ya hayırlı olsun…

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!