Sönmez Muhtar adayı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yerel Seçimlerin yaklaşması ile birlikte Muhtar adayları kendilerini kamuoyuna tanıtmaya başladılar. İlk İsim Mahmutlara uzun yıllar hizmet etmiş Ahmet Sönmez oldu.

Mahmutlar Post Gazetesi aracılığı ile Muhtar adaylığını açıklayan tecrübeli isim Ahmet Sönmez Mahmutlar hak ettiği yatırımları bu güne kadar alamadı. Muhtar olarak bu yatırımların gelmesi için aday oldum dedi.

Mahmutlar Belediyesinde 16 yıl Fen işleri şantiye müdürlüğü, Alanya Belediyesinde 6 yıl şantiye Çavuşluğu, Antalya Büyükşehir Belediyesinde 3 yıl Mezarlık işleri Çavuşluğu yaparak tam 25 yıl kamuda aktif hizmet veren Ahmet Sönmez Nisan 2022 yılında emekli olacak. 1971 doğumlu olan Muhtar adayı Ahmet Sönmez Mahmutlarspor’da aktif olarak uzun yıllar yöneticilik, Mahmutlar ve Gödüre yaylaları Dernek Başkanlığı ve Sosyal projelerde görev aldığı biliniyor. Halk tarafından sevilip sayılan Muhtar adayı Ahmet Sönmez’in Mahmutlar’da geniş bir sülalenin ferdi olması ile birlikte çalışkanlığı ile de takdir ediliyor.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!