2016 Mahmutlar’a iyi gelecek

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

12400096_10153759548722210_1184698781_oBüyükşehir Belediyesi Mahmutlar’a hizmet yapmaya başlıyor. Başta içme suyu hattı olmak üzere spor tesisi, otogar ve Barbaros Caddesi’ni, Kargıcak’ta bulunan Dinler Otel’e kadar uzatma projesi hayata geçiriliyor.
Mahmutlar Belediyesi kapandığı günden beri Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Mahmutlar’agözle görülür bir yatırımı görülmedi, eleştirilerine Türel dev yatırımlarla cevap vermek için Mahmutlar’a geldi.  Mahmutlar’da 2016 yılı ile birlikte spor tesisleri, otogar ve içme suyu ihalesinin çalışmaları başlayacak.
100 DÖNÜM SPOR ALANI
Mahmutlar’da bulunan Alanya L Tipi cezaevi yanında bulunan hazineye ait 100 dönüm araziye Alanya Spor Tesisleri yapılıyor. Geçtiğimiz hafta sonu Mahmutlar’a gelen Türel ve ekibi spor alanını beğendiğini temelini 2016’da atılacağının müjdesini verdi.
OTOGAR YERİ İNCELENDİ
Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı Menderes Türel Mahmutlar’a yapılacak olan otogar arazisini ekibi ile birlikte inceledi. Beraberinde Büyükşehir Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney’inde bulunduğu heyet otogar için Mahmutlar’ı uygun buldular.
SU İSHALE HATTI DEĞİŞİYOR
Mahmutlar’da sık sık kesilen içme suyu sorununa ASAT’dan çözüm müjdesi var. Dimçayı’ndan Kestel, Mahmutlar ve Kargıcak mahallerinde su taşıyacak dev ana ishale hattı kararı ASAT yönetimi tarafından onaylanmıştı. 22 milyon (trilyon) liraya mal olacak projenin ilk kazması 2016 Şubat ayında vurulacak.
BARBAROS, KARGICAK’A KADAR UZANACAK
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, yanındaki bürokratlarla birlikte Mahmutlar’da bulunan Barbaros Caddesi’nin devamını,Kargıcak Mahalle’sine 1400 metreye kadar uzatmaya karar verdi.  İş adamı Muammer Kodal’ın yeni otel inşaatının yanından geçecek olan çift şeritli yolun Dinler Otel’e kadar uzanacağı ve bölgeye önemli değer katması bekleniyor.
SUYA 22 MİLYON YATIRIM YAPILACAK
Kestel, Mahmutlar ve KargıcakMahalleleri’ne ASAT tarafından 22 milyon TL’lik dev bir içme suyu yatırımı geliyor. Dimçayı barajına yeni yapılacak olan arıtma tesisine bağlantılı olacak ana ishale hattı Kestel, Mahmutlar ve KargıcakMahalleleri’nin içme suyu sorununa 30 yıl sorunsuz olarak cevap verecek.Geçtiğimiz aylarda Mahmutlar Post Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulunan AK Parti Alanya Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Keşoğlu, “2016 Şubat ayında kazma vuruluyor. Halkımızın içme suyu sorununa son vereceğiz” demişti.
MAHMUTLAR’A ALANYA SPOR TESİSİ
Süper lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Alanyaspor’a yakışır bir kamp tesisi kazandıracaklarını açıklayan Başkan Türel, “Başkanımız Hasan Çavuşoğlu ile birlikte yer tespiti yapılan bölgeyi gezdik. Gerekli adımlardan sonra inşallah bu güzel projemizi Alanyaspor’a kazandıracağız” dedi. Alanyaspor’un iyi günde de kötü günde de yanında olduklarını belirten Türel, “Alanyasporherşeyin en iyisine layıktır. Her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!