İmparator açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mahmutlar her geçen gün gelişmeye devam ediyor. Türkiye’ nin dünyaya açılan penceresi Mahmutlar yeni bir ofise daha kavuştu. Ali Büyükdemirel ‘in işletmeciliğindeki İmparator Real Estate emlak ofisi muhteşem bir törenle hizmete açıldı.

Mahmutlar’ da düzenlenen açılış törenine Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, DEVA Partisi Alanya İlçe Başkanı Ahmet Çakan, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Gold City sahibi Kerim Aydoğan, MÜSİAD Alanya Başkanı Mustafa Durusoy, ALTSO Başkan Adaylarından Tunahan Toköz, Bilal Gömeç, Eray erdem, Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği Başkanı Mesut İlhan, Siayasi partilerin temsilcileri, İnşaat ve Emlak sektörü temsilcileri, yerleşik yaşayan yabancılar ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdiler.
AÇILIŞ KURDELESİ HEP BERABER KESİLDİ
Açılış kurdelesini kesen Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gold City sahibi Kerim Aydoğan ve DEVA Alanya İlçe Başkanı Ahmet Çakan hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
“GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAĞIZ”
İmparator Emlak sahibi Ali Büyükdemirel yaptığı açıklamada, “Mahmutlar, her geçen gün Alanya’nın katma değeri artan bir mahallesi haline geldi. İmparator Real Estate olarak yeni ofisimizi açtık. Güzel işlere imza atacağız” diye konuştu. Program ikramlarla son buldu
YÜCEL’’HİZMET BAYRAĞI’’
İmparator Emlak açılış töreninde bir konuşma yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ali Büyükdemirel’in yıllar önce parti teşkilatında gençlik kolları başkanlığını yaptığını kendisine teslim ettiği hizmet bayrağını hala o günkü heyecanla taşıdığını söyledi. Yücel ’’Ali kardeşimiz ticareti seçerek yoluna devam ediyor. Allah işlerinin yardımcısı olsun Büyük hizmetlere imza atacağından ve Alanya’da başarılı olacağından hiç şüphem yok’’ dedi.,

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!