Toklu’dan anlamlı davet

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Corendon Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, 26 Şubat Pazar günü oynanacak ve geliri depremzede vatandaşların yararına AFAD’a bağışlanacak olan Alanyaspor-Galatasaray hazırlık maçı için Alanya halkına çağrıda bulundu. Tüm halkı bu anlamlı maç için Oba Stadyumuna davet etti.

Gün birlik ve beraberlik günü olduğuna değinen AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Alanyaspor’umuz ile Galatasaray, 26 Şubat Pazar günü oynanacak ve gelirinin depremzede vatandaşlarımız yararına AFAD’a bağışlanacak hazırlık maçında bir araya gelecek.

Bu anlamlı müsabakanın tüm gelirinin depremzede vatandaşlarımızın yararına AFAD’a bağışlanacak olması bu maçı daha da anlamı kılıyor.

Alanya’mızın gönlü ve yüreği zengin halkının bu anlamlı maça destek vereceğinden hiç şüphemiz yoktur. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Yaralarımızı hep birlikte saracağız.

Bu anlamlı müsabaka için başta Alanyaspor Başkanımız Hasan Çavuşoğlu olmak üzere Alanyaspor ve Galatasaray kulüplerimize teşekkür ediyoruz.” ifadelerine yer verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Toklu’dan anlamlı davet

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin