Panik yok! “Maymun değil Su Çiçeği”

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alanya’da İngiliz bir turistte ‘Maymun Çiçeği’ vakası görüldüğü iddialarının ardından gerçek ortaya çıktı. İngiliz çocuğa yapılan tetkikler sonucunda çocuğun suçiçeği geçirdiği öğrenildi.

 

Alanya’nın Türkler Mahallesi’nde bulunan bir otele tatil için gelen İngiliz 4 kişilik ailenin kız çocuğunun vücudunda çıkan kabarcıklar, tedirginliğe sebep oldu. Maymun çiçeği vakasının belirtilerinin gözlemlendiği İngiliz çocuğun hastaneye götürülmesinin ardından burada yapılan tetkikler sonrasında, testi Ankara’ya gönderildi. Alanya İlçe Sağlık Müdürü Nadir Aldemir, konuyla ilgili yaptığı açıklamada İngiliz turistin test sonuçlarının geldiğini açıkladı. Aldemir, turistin su çiçeği geçirdiğini bildirdi. Aldemir, “Suçiçeği ve Maymun çiçeği hastalığının belirtileri aynı olması sebebiyle emin olmak istedik. Bu nedenle test Ankara’ya gönderildi. Ve su çiçeği olduğu öğrenildi. Korkulacak bir durum yok” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Panik yok! “Maymun değil Su Çiçeği”

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin