Mahmutlar’da Rus Kadın Hırsızlıktan Göz Altına Alındı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 Turist olarak Mahmutlara Gelen Svetlana K. (67) yaşındaki kadın bir başka Rus Kadın S.D isimli kadının çantasını Mağaza içinde çaldı. Svetlana yakalanarak Jandarmaya teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre olay bu gün Mahmutlar Barbaros Caddesi’nde bulunan bir giyim mağazasında meydana geldi. Rus uyruklu S.D.(44) isimli kadın elbiselere baktığı esnafa içerisinde cep telefonu, kredi kartı ve 500 TL bulunan çantasının çalındığını mağaza yetkililerine bildirdi. Mağaza personeli durumu jandarmaya bildirdi. Bunun üzerine mağazaya gelen jandarma ekipleri yaptıkları kamera incelemelerinin ardından çantayı Rus uyruklu Svetlana K.(67) isimli kadının çaldığını belirledi. Ekipler Rus kadının evine yaptıkları baskınla kadını gözaltına aldı. Svetlana K. karakoldaki işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edildi. Şüpheli yurt dışına çıkış yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Mahmutlar’da Rus Kadın Hırsızlıktan Göz Altına Alındı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin