Futbol ve kalecilik okulu açıldı

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mahmutlar’da futbol okulu açıldı. Alanya Demirspor tarafından Mahmutlar’da bulunan Uslu Halı Saha tesislerinde 6-14 yaşları arasında yetenekli erkek ve kız futbolcu adaylarına imkan sağlayan Alanya Demirspor çalışmalara başladı. Bay ve bayan sporculara lisans çıkarma işlemleri de yapan Alanya Demirspor kulübü sporculara eğitimi TFF lisanslı antrenörler tarafından veriliyor. Futbol ve kalecilik okulu adı altında yapılan çalışmalara ilginin çok yüksek olduğu öğrenildi.
‘Amaçlarını alt yapıya önem vermek ve futbolu temelden öğretmek ve yetenekli sporculara kendilerini gösterme imkanı tanımak’ diyen Alanya Demirspor Başkanı Özlem Ayvalı, “Spora gönül vermiş, sporu meslek olarak benimseyen tüm bireyleri bekliyoruz” dedi.
 
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Futbol ve kalecilik okulu açıldı

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin