Ela bebek ulusal basında

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ALANYA Aktif Gazeteciler Cemiyeti’nin (ALGC) eğitim semineri için Alanya’ya gelen ünlü gazeteci Tolga Yenigün ve ALGC Başkanı Ferit Kesen, Ela bebeğin ailesiyle bir araya gelerek kampanya süreciyle ilgili bilgi aldılar. Yenigün, ulusal basın olarak Ela bebeğe destek olacaklarının sözünü verdi.

Yeniçağ Grubu Günboyu Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni, Ribaund ve Kort dergilerinin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü olan, www.cumhuriyet.com.tr’nin kuruluşunda yer alan, uzun yıllar Hürriyet Spor Editörü olarak görev yapan Tolga Yenigün, Ela bebeğin ailesiyle görüşüp kampanya süreciyle ilgili bilgi aldı. Yenigün’e Alanya Aktif Gazeteciler Cemiyeti ( ALGC) Başkanı Ferit Kesen ve ALGC üyeleri de eşlik etti. Yenigün, Ela bebeğin kampanyasının tamamlanması için ulusal basın olarak destek olacaklarının sözünü verdi. Yenigün, “Ela bebeğin yaşıtları gibi sağlığına kavuşması için elimizden geleni yapacağız. Ulusal basın olarak da kampanyanın tamamlanması için elimizi taşın altına koyacağız. Kampanya inşallah bir an önce tamamlanır. Ela bebek bir an önce sağlığına kavuşur. Herkesi Ela’mıza destek olamaya davet ediyoruz” ifadelerini kullandı.

‘ELA’NIN YAŞAMASI İÇİN DESTEĞE İHTİYACI VAR’

Kampanyada gelinen son durum hakkında bilgi veren anne Nuray Ünal ise, “Ela’ya destek kampanyasında yüzde 28’e ulaştık. Ela’nın hastalığı her geçen gün ilerliyor. Ela’nın tedavi olabilmesi için gerekli miktarı tamamlama yolunda Alanya halkının ve tüm Türk halkımızın desteğine ihtiyacımız var. Kızımın kasları çalışmadığı için şu an bez bebek gibi. Ne kadar hızlı olursak kızımı o kadar hayata bağlayabiliriz” dedi.
Ziyaretin ardından harekete geçen gazeteci Yenigün, ulusal haber sitelerinde Ela bebeğin destek beklediğine yönelik haberler yayınlattı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ela bebek ulusal basında

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin