ERGİSİ, “2. TUR İÇİN SANDIKLARA GİDELİM”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

CHP Mahmutlar Kadın Kolları Başkanı Durdane Ergisi seçim sürecinde Millet ittifakına destek veren tüm seçmenlere ve Parti içerisinde emek veren tüm partililere teşekkür ederken, 2. Tur için tüm halkı sandığa davet etti.
CHP Antalya Milletvekili aday adayı olan fakat listeye giremeyen CHP Mahmutlar Kadın Kolları Başkanı Durdane Ergisi, “Millet ittifakına verilen önemli destek için seçmene ve Parti emekçilerine teşekkür etti. Ergisi 28 Mayıs’ta yapılacak olan 2. Tur Cumhurbaşkanlığı seçimi için tüm halkı sandıklara oy vermeye davet ederek ümitsizliğe kapılmadan mücadeleye devam” dedi.
ERGİSİ; “DAHA FAZLA ÇALIŞACAĞIZ”
CHP Mahmutlar Kadın kolları Başkanı Durdane Ergisi, sahadaki çalışmasıyla takdir topladı. Seçim günü sandıkların kapanmasına son dakika kala yatağa bağlı bir seçmeni sandığa yetiştirerek oyunu kullanmasına yardımcı olan Ergisi, “Seçimin 2. Turundayız. 28 Mayıs 2023 Pazar günü tüm halkımızı sandığa davet ediyorum. Daha fazla çalışarak, oy kullanmayan vatandaşlarımızı sandığa taşıyacağız ve kazanacağız.
ERGİSİ; “GECE GÜNDÜZ EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”
Milletimizin desteği ile Mahmutlar’da, Alanya’da ve Antalya’da milletvekili seçimlerinde 1’inci parti, Cumhurbaşkanlığı seçiminde 1. olduk. Halkımıza bu verdikleri önemli ve değerli destekleri için çok çok teşekkür ederim. Ayrıca Millet ittifakını oluşturan 6 siyasi partinin tüm kademelerinde gece gündüz demeden var gücüyle çalışan tüm gönüllü emekçilere çok çok teşekkür ediyorum. Parti Başkanıma ve Parti kademesinde bulunan dava arkadaşlarıma, Genç kardeşlerimize Kadınlarımıza çok teşekkür ediyorum. Oy veren vermeyen tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.
ERGİSİ “SANDIKLARI TESLİM EDESİYE KADAR ÇALIŞACAĞIZ”
Cumhurbaşkanlığı seçimini kazanmak için 1. tur seçim biter bitmez CHP Mahmutlar kadın kolları olarak çalışmalara başladık. 28 Mayıs 2023 Pazar günü çalışmalarımız devam edecektir. Partilileri ve Millet ittifakı birleşenlerinin temsilcilerini okul önlerinde seçmeni karşılamalarını ve yardımcı olmalarını istiyorum. Sandıklar açıldıktan sonra tüm Partililerimizi, Millet ittifakı birleşenlerinin temsilcilerini sandık başlarında ve okul önlerine bekliyorum. Islak imzalı seçim sonuçlarının resimleri çekilerek okul sorumlularına wapsap aracılığı ile ulaşması ve oy çuvallarının ilçe seçim kuruluna teslim tutanağı alıncaya kadar görevlerine devam etmelerini istiyorum. Hiçbir kimse umudunu kaybetmesin, birleşe birleşe kazanacağız, ülkemize yeni bir yönetim gelecek çok inanıyorum” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!