Kıraç farkı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mahmutlar Belediyesi’nin düzenlediği Turizm Kültür ve Sanat Festivali’nde sahne alan ünlü sanatçı Kıraç sevenlerini müziğe doyurdu.
Mahmutlar Belediyesi’nin 24 Haziran Cuma günü organize ettiği Mahmutlar Turizm Kültür ve sanat Festivali programı muhteşem geçti. Program Mustafa Şahin Parkı’nın karşısında bulunan 201. Sokak ve yanında bulunan isimsiz parkın açılış töreni ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Mahmutlar Belediye Başkanı Ali Çelik, “Bu gün burada yeni yapmış olduğumuz 3 sokağımızın ve parkımızın açılışı için toplanmış bulunmaktayız. Bu güzel günümüzde bizi yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür ederim. Mahmutlar’a hizmetlerimiz devam etmektedir. Caddelerimizin ve parkımızın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ederim” dedi. Alanya Kaymakamı Hulusi Doğan ise konuşmasının ardından programa katılan yabancılara İngilizce ve Rusça olarak teşekkür etti. Konuşmaların ardından sokağı yapan Alba İnşaat Ltd Şt. Sahibi Murat Celalettin Altınok ve Fügen Andiç’e plaketleri takdim edildi.
Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından Barbaros Caddesi’nden konser alanına kadar kortej yürüyüşü düzenlendi. Mahmutlar Belediye Başkanı Ali Çelik’in açılış konuşmasını yapmasının ardından Letonyalı ünlü şarkıcı Baiba sahne aldı. Yerel şarkılar ile devam eden eğlencede gecenin ismi Kıraç sahne aldı. Kıraç’ın şarkıları ile eğlenen vatandaşlar şarkılara eşlik ettiler.
Son olarak Gürcistan’dan gelen halk oyunu ekibi gösterilerini sergileyerek festival gecesini sonlandırdılar.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!