Akbayram geliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin bir tanesi, unutulmaz şarkıları ile gönüllerde taht kuran ünlü sanatçı Edip Akbayram, 19 Eylül’de Alanyalı hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Tüm Türkiyenin yakından tanıdığı ünlü sanatçı Edip Akbayram, Alanya Açık Hava Tiyatrosu’nda düzenlenecek olan konserde Alanyalı dinleyicilerine müzik ziyafeti çekecek. 19 Eylül Pazartesi günü yapılacak olan konserin biletleri ise satışa çıktı. “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz”, “Şu Metrisin Önü”, “Hasretinle Yandı Gönlüm”, “Aldırma Gönül”, “Güzel Günler Göreceğiz” ve “Hava Nasıl Oralarda” gibi unutulmaz eserlerin sahibi olan Edip Akbayram, kendisini dinlemeye gelen hayranlarına coşkulu bir gece yaşatacak. Dev konsere tüm Edip Akbayram hayranlarını davet eden organizatör Çetin Çevik, “Usta sanatçı Edip Akbayram, keyifli bir yaz gecesinde bizlerle olacak. 19 Eylül’de düzenlenecek olan bu dev konsere tüm müzik severleri bekliyoruz” dedi.

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!