BAŞKAN ERDEM, UMMAN HEYETİNİ AĞIRLADI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Eray Erdem, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Alanya’ya gelen Umman Sultanlığı Dhofar Bölgesi heyetini ALTSO’da ağırladı.

Başkan Erdem, Umman heyetine Alanya’yı tanıtarak, yatırım çağrısı yaptı.

Başkan Erdem, ziyaretle ilgili şunları söyledi: “Umman Sultanlığı Dhofar Belediye Başkanı Dr. Ahmed Mohsin Mohamed Al Ghassani, Dhofar Valiliği Kültürel Miras ve Turizm Genel Müdürü Dr. Khalid bin Abdullah Saif Al-Abri ile beraberlerindeki Umman Sultanlığı Dhofar Bölgesi heyetini odamızda ağırladık. Ziyarette; tarım, turizm, inşaat ve emlak gibi Alanya’mızın lokomotif sektörleri hakkında bilgiler aktarıp, Umman heyetine Alanya’mızı anlattık.
Umman Sultanlığı’ndan iş insanlarını Alanya’mıza yatırım yapmaya da davet ettiğimiz ziyarette, Alanya’mızın tasvir edildiği bir de tablo hediye ettik. Nazik ziyaretlerinden dolayı kıymetli misafirlerimize teşekkür ederim.Alanya’mızın tanıtımı konusunda elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!