Mahmutlar Şebnem’e koştu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şebnem Köseoğlu’na uygun ilik bulunması için Mahmutlar halkı Kan vermek için Kızılay’ın kurduğu çadırlarda sıraya girdi.
Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği (MAHKOD) Başkanı Gazeteci Mesut İlhan’ın Mahmutlar Post Gazetesi ve sosyal medyadan Mahmutlar yaptığı duyuru ile Mahmutlar halkı Şebnem’e uygun ilik bulunması için Kızılay’a kan bağışında bulundu.
Kızılay Kan Bağışından gelen 4 kişilik uzman ekip tarafından yürütülen kampanya için vatandaşlara belediye hoparlöründen de çağrı yapıldı. Kan vermek isteyenler form doldurup doktor kontrollerinin ardından sırayla kanlarını bağışladı. Geçtiğimiz hafta içerisinde başlayan kan bağışı aynı gün mesaiden sonra sona erdi. Mahmutlar Post Gazetesi’nin geçen haftaki, “Bu ‘iy’İLİK yapılır’’ haberinden sonra duyarlı Mahmutlar halkı akın akın Kızılay’ın kan verme çadırına giderek kan bağışında bulundu. Umarız yapılan kan bağışları Şebnem’e ve ilik bağışı bekleyen bütün hastalara umut olur.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!