21 yıllık camii yıkılıyor

service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kargıcak merkezde bulunan 1990 yılında yapımı inşa edilen Yeni Camii’nin yıkılacağı ve hayırsever iş adamı Mustafa Dinler ve kardeşi Emin Dinler tarafından, rahmetli anneleri için yaptırılan Hacı Hanife Dinler Camii’nin merkez camii olacağı öğrenildi.
Kargıcak’taki Yeni Camii yıkımı hakkında camii hocası Mehmet Orçan’dan bilgiler aldık. Orçan,  “Kargıcak Merkez Yeni Camii yıkımı için bir ekip geldi. Fakat yetersiz kaldılar. Camii de birçok yeri yıktılar ve çevredeki ağaçları kestiler, yeni caminin yıkımı yinede yetersiz kaldı. Birinci ekip yetersiz kaldığı için, ikinci bir ekip geleceğini söyleyen Kargıcak Yeni Camii hocası Mehmet Orçan, ikinci ekibin ne zaman geleceğini bilmiyorum” dedi. Mahmutlar Post Gazetesi olarak edindiğimiz bilgi doğrultusunda yıkılacak olan 1990 yılında merkez camii olarak inşa edilen yeni camiinin yeri imarda yol olarak görülüyor. Cami’nin olduğu yere cadde ortasına kavşak yapılacağı şu anda merkezde bulunan iki cami arasına iki katlı bir inşaat başlanacağı ve bu iki katlı yapının birinci katında dükkânlar ikinci katında Camii hocasının kalacağı lojman yapılacağı öğrenildi.
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
21 yıllık camii yıkılıyor

Tamamen Ücretsiz Olarak Bültenimize Abone Olabilirsin

Yeni haberlerden haberdar olmak için fırsatı kaçırma ve ücretsiz e-posta aboneliğini hemen başlat.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Reklam Alanı
Reklam Alanı
Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin