Sekiz yıldır MAHKOD Başkanı olan Mesut İlhan Dernek Başkanlığından istifa etti. Yönetim oy birliği ile iş insanı Ali Koç’u Başkanlığa seçti.
Alanya’nın en aktif ve prestijli Derneklerinden birisi olan MAHKOD’un Başkanı değişti. Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği MAHKOD Başkanı Mesut İlhan sağlık sorunları nedeniyle Dernek Başkanlığından istifa etti. İlhan’ın istifası nedeniyle Dernek yönetimi olağan üstü toplandı ve oy birliği ile MAHKOD Dernek Başkan Yardımcısı iş insanı Ali Koç’u oy birliği ile Başkanlığa, Mesut İlhan’ı da Basın sözcülüğü görevine getirdi.
İLHAN, “BAYRAĞI GENÇLERE TESLİM ETMEK GEREK”
2017 yılında kurulan Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği (MAHKOD)’un Başkanı Mesut İlhan, “Belediyemiz Büyükşehir Yasası ile kapatılınca ihtiyaç haline gelen Derneğimizin hem kuruculuğunu üstlendim hem de Başkanlığını sekiz yıldır sürdürdüm. Yönetim Kurulu üyelerimizin uyumlu ve azimli çalışmaları nedeniyle Mahmutlara önemli hizmetlerde bulunduk ve Mahmutlara prestij kazandırdık. İlelebet sürdürmek yerine Bayrağı gençlere teslim etmek için hem de sağlık sorunlarım nedeniyle istifa ettim. Mutlu ve huzurluyum, Güvenilir bir genç başkan ve yönetimimiz devam ediyor. Biliyorum ve eminim MAHKOD daha aktif bir şekilde Mahmutlara hizmet edecektir” dedi.
KOÇ, “SORUMLULUĞUN ÜSTESİNDEN GELECEĞİZ”
Yönetim içinde görev dağılımı sonrası açıklamalarda bulunan MAHKOD Derneğinin Çiçeği burnundaki Başkanı iş insanı Ali Koç “Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği MAHKOD Başkanımız Mesut İlhan ve yönetim kurulumuz, sekiz yıldır bir çok hizmetlere imza atmış, Antalya ve Alanya’da resmi dairelerde veya kurumlarda Mahmutlara hizmet getirmede öncülük etmiş, her platformda temsil edilmiş, prestijli bir Dernek örneği verilmesinde gayret sarf etmiş ve sekiz yıldır başarı dolu hikayesiyle kamuoyunun belleğine kazınmış MAHKOD ‘un başkanlığına getirilmem benim için bir onurdur. Doğduğum yere hizmet etmek en büyük gayem olacaktır. Yönetim kurulumuzun ve halkımızın desteği ile bu onurlu görevi en iyi şekilde yapmak için gece gündüz demeden çalışacağımın bilinmesini isterim. Bana güvenenleri hiçbir zaman mahcup etmeyeceğim” dedi.
MAHKOD da Başkan değişti
