ARTIK UYAN MAHMUTLAR!
Alanya Belediyesi Çözüm Masası artık çözüm üretmiyor. Sosyal medyadan vatandaşlar, “Defalarca Çözüm masasını arıyoruz. İlgili yerlere ileteceğiz diyorlar ama çözüm olmuyor” diyorlar.
Mahmutlar’ın yolları Köstebek yuvası gibi. Mahmutlar Göleviz yolu üzerindeki Quick Sigorta Okul yolu bu yollardan biri. Mahmutlar halkı Mahmutlar Post Gazetesine her gün Mahmutların çeşitli yerlerindeki yollar ile ilgili fotoğraf ve video gönderiyor. “Şikayetlerimizi Çözüm Masasına defalarca bildirdik ama çözüm yok. Çaresiz basını arıyoruz” diyorlar. Bu ihbarları kendi sosyal medya sayfasında paylaşan Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği (MAHKOD) Başkanı Gazeteci Mesut İlhan, ‘Uyan artık Mahmutlar’ dedi.
“ÇÖZÜM MASASI ÇÖZMÜYOR!”
‘Alanya Belediyesi Çözüm masasına defalarca şikayette bulunmasına rağmen sorunlar çözülmüyor’ açıklamasında bulunan Mahmutlar’lı vatandaşlar, “Belediye’nin çözüm Masası’ diye kurduğu masayı defalarca aramamıza rağmen sorunlar çözülmüyor. Mahmutlar’da Keşbeleni Sokak yolu, Mahmutlar Belediye Şantiyesi önü Sanayi yolu, Göleviz yolu Quick Sigorta okulu yolu, Atatürk caddesi yol ve kaldırımları, Barbaros Caddesi kaldırımları ara sokaklar rezalet içinde. Bu yollar ve kaldırımlar acilen yapılmalıdır” dediler.
İLHAN, “YAZIK ETTİNİZ MAHMUTLAR’A”
Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği (MAHKOD) Başkanı Mesut İlhan, “Yazık ettiniz Mahmutlara! Mahmutlar’ın her bir yerinde mum yanıyor. Gazetemize her gün gelen fotoğraf ve video çekimli ihbarlar, Mahmutlar’ın nasıl yönetilemediğini bir kez daha ortaya koydu. Köy evlerinin kapılarına kadar beton döken anlayışın Mahmutlara bakış açısını Mahmutlar halkı anlamış değil. Seçimlerde mevcut yönetime hatırı sayılır bir oy desteği ile destekleyen Mahmutlar halkı verdiği desteğin karşılığını hizmet alamamakla alıyor. #Artık uyan Mahmutlar “dedi.
İLHAN, “TALEPLERE KULAK TIKAMAYIN”
“Yerel yönetimler halkla beraber şehri yönetirler. Bizim yerel yöneticiler halkın istekleri ve isyanlarını duymaktansa şak şakçıların yanlarında bulunmalarını tercih ediyorlar” diyen İlhan’ın Alaettin Temirlenk isimli takipçisi ise; “Hafriyat kamyonlarının tonaj kısıtlaması yok. Belediyeye rica minnet mahalleye beton yol yaptırdık, 10 kamyon geçti yol bitti! Bunun bedeli olmalı her iki tarafta bu hasarın bedelini karşılamalı. Para kazanan taraf başkalarının haklarına saygılı olması gerekir. Araçlar ön düzeninde ve lastik arızasından kurtulmuyor. İnşaat çevresinde caddeler toz, toprak, çamur içinde, demir, tel, çivi vidadan geçilmiyor” diyerek serzenişlerine devam ediyor.