1. Haberler
  2. Güncel
  3. ALESO’dan darbe bildirisi

ALESO’dan darbe bildirisi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

20160719_152308Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası (ALESO) Yönetim Kurulu Üyeleri, 15 Temmuz gecesi yaşanan kalkışma hareketine,  karşı bir basın bildirisi yayınladı.
“15 Temmuz gecesi milletimiz demokrasi düşmanlarına karşı dik durarak alçakça bir saldırıyı önlemiştir. Halkımız bu duruşu ile demokrasiye sahip çıkmıştır. Ülkemizin bütün kurumları, sivil toplum kuruluşları, siyasi partileri, basın kuruluşları… demokrasimize sahip çıkarak darbelere karşı olduğunu ortaya koymuştur.
Bu darbe girişimi karşısında direnen, karşı çıkan, başta Genelkurmay başkanımız olmak üzere tüm kolluk kuvvetlerine gönül dolusu teşekkür ediyoruz. Onlara minnettarız. Darbecilerin silahları karşısında kahramanca direnen emniyet kuvvetlerine yardımcı olan halkımızla da onur duyuyoruz.
Bizler gücünü sandıktan, yetkiyi milletten alan iradenin yanındayız. Bizler demokrasinin yanındayız.  Allah, ülkemize ve milletimize bir daha böyle acılar yaşatmasın.Milli iradeye sahip çıkmak uğruna canını veren tüm güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımıza Yüce Allah’tan Rahmet, Yakınlarına başsağlığı diler,  yaralı vatandaşlarımıza da geçmiş olsun diyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
ALESO’dan darbe bildirisi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!