1. Haberler
  2. Güncel
  3. Alanyamızın reklamı yeter

Alanyamızın reklamı yeter

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Heyecan ve romantizmin trend yaptığı Fox Tv’de yayımlanan ‘Yaparsın Aşkım’ programı geçtiğimiz hafta başta Alanya olmak üzere izlenme rekoru kırdı.
Mahmutlar’ımızın gülen yüzü Özcan Güler ve Kestel’li eşi Rabia Güler ‘Yaparsın Aşkım’ programında sıra dışı doğal hareketleri ekran başındaki milyonları gülmekten kırdı geçirdi.
Araba hedeflenen yarışmada Özcan ve Rabia Güler çifti arabaya kavuşamadılar ancak Alanya’ya milyonlar değerinde reklam yaptılar.
Alanyaspor forması ve Muz hediye edilen program sunucusu İlker Ayrık, Alanya’yı öve öve bitiremedi. Yaparsın Aşkım programında bir ilk de yaşandı. İlk defa bir bölgenin Belediye Başkanı banttan yayın ile programa katıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, programdaki yarışmacıları Alanya deplasmanına eşleri ile birlikte ve tüm dünya insanının yaşadığı Alanya’ya davet etti.
Mahmutlar Post Gazetesi olarak Rabia ve Özcan Güler’e ne kadar teşekkür etsek azdır, iyi ki varsınız.
 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Alanyamızın reklamı yeter
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!