1. Haberler
  2. Güncel
  3. İlçelik çalışmalarına devam!

İlçelik çalışmalarına devam!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İl ve İlçelik bekleyen yerler arasında yer alan Mahmutlar çalışmalarını gündemde tutuyor. Sudi Çandır’dan boşalan İlçelik Platform Başkanlığına Hasan Basar getirildi.

Büyükşehir yasasıyla belde belediyelerinin mahalleye dönüşmesinin ardından ilçelik hayalleri kuran Mahmutlar halkı mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Türkiye Kapanan Beldeler Platformu Genel Sekreterliği görevine atanan Sudi Çandır’dan boşalan Mahmutlar İlçelik Platform Başkanlığına İş İnsanı ve Politikacı Hasan Basar getirildi.

MÜCADELE YENİ BAŞLIYOR

Görev değişiminde yeni yönetimle bir araya gelen Çandır, Mahmutlar’ın ilçe olması için bu güne kadar yapılan çalışmalarla ilgili olarak detaylı açıklamalarda bulundu.

Çandır,  “Mahmutlar İlçe Platformunda bir görev değişikliği yaptık. Yeni başkanımızın ve değerli yönetiminin ilçelik mücadelemize çok büyük bir ivme kazandıracağına inancım tamdır. Bugüne kadar sürdürdüğümüz bu mücadelenin ta en başından bizimle hareket eden eski başkan yardımcımız yeni başkanımız Hasan Basar bu konularda en az benim kadar tecrübeli ve hepsi kendi alanında çok başarılı ve çok değerli yeni isimlerden oluşan yönetim kurulu ile Mahmutlar’ın elinden alınan ilçelik hakkını yüksek perdeden seslendirecek ve mutlaka hedefe ulaşacaktır.

“GENELDE VE YERELDE HEP BİRLİKTE MÜCADELE”

Türkiye Kapanan Beldeler Platformunda Mahmutlar’ı temsilen iki isim görev aldı. Hukuk işlerinden sorumlu Başkan yardımcısı Av. Murat Can ve genel sekreter olarak ben görev aldım. Elbette ki bu Mahmutlar için yapacağımız çalışmalarda büyük bir avantaj sağlayacaktır.

Mahalle muhtarımız Ahmet Sönmez başta MAHKOD ve diğer STK’larla işbirliği içinde olup her alanda haklı davamızı duyurmalı ve halk desteğini almalıyız. Yapacağımız çalışmalar kesinlikle siyaset üstü olmalı, her görüşten her partiden destek almak zorundayız.

“OLASI ERKEN SEÇİM ÖNCESİ SÖZ ALMALIYIZ”

Türk siyasetinde her an her şey olabilir. 2025 yılının son ayları için erken seçim çok yoğun bir şekilde dillendiriliyor.

Diğer taraftan TUIK kaynak gösterilerek hemen her hafta bir ulusal gazetede, il ve ilçe olacak şehirler yazılıp çiziliyor. Bu süreci en doğru şekilde değerlendirip siyasi partilerin genel merkezlerinde yapacağımız çalışmalarla, ileriki dönemler için mutlaka söz almalıyız. 10 yılı aşan mahalle geçmişimize baktığımızda hak ettiğimiz hiçbir hizmeti alamadığımızı görüyoruz, bunun yanı sına birçok kazanımımız ve çok değerli arazilerimiz elimizden alındı.

BASAR’DAN TEŞEKKÜR VE MÜCADELE SÖZÜ

Platform başkanlığına atanan Hasan Basar ” Bundan sonraki çalışmalarımızda da önceki Platform Başkanımız Sudi Çandır’ın tecrübelerinden faydalanacak ve el birliği ile hakkımız olan ilçeliği alacağız. Siz değerli yönetim kurulumuz ve halkımızla birlikte yoğun bir çalışma yapacağız. Bizim 40 yıl boyunca alıştığımız ve bugün özlediğimiz geleneklerimiz vardı, her dini ve milli bayramlarda etkinlikler yapar şehrimizi gelin gibi süslerdik, her yıl turizm ve sanat festivallerimiz olur halkımız doyasıya eğlenir ve aynı zamanda beldemizi dünyaya tanıtırdık.

Maalesef artık bu etkinliklerin hepsinden mahrum kaldık.

Önümüzdeki günlerde geniş katılımlı bir toplantı daha yapacak ve 2025 yılında yapacağımız etkinlikleri halkımıza duyuracağız.

BASAR’IN YÖNETİM KURULU LİSTESI GÖZ DOLDURDU

Mahmutlar İlçe Platformu yönetimle listesi şu isimlerden oluştu.

Hasan Basar (Başkan), Emrah Yeşilkaya (Basından sorumlu başkan yardımcısı), İbrahim Sayar (Siyasi işlerden sorumlu başkan yardımcısı), Ergun Yazar (İş dünyasından sorumlu başkan yardımcısı), Mücahit Pişkin (Sosyal ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı), Fikret Çoban (Tanıtım ve propagandadan sorumlu başkan yardımcısı), Hasan Canan (esnaftan sorumlu başkan yardımcısı), Mustafa Harman (Yerelden sorumlu başkan yardımcısı).

 

 

 

 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!