1. Haberler
  2. Güncel
  3. Özçelik “Bizden Kaynaklı Gecikme Olmaz”

Özçelik “Bizden Kaynaklı Gecikme Olmaz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alanya Belediye Başkanı Osman Özçelik, Yeni Alanya’ya yaptığı özel açıklamada “Yeni Çevre Yolu inşaatında çalışmalar devam ediyor. Bizden kaynaklı rötar yaşanmayacak” ifadelerini kullandı

BAŞKAN Özçelik, açıklamasında şu bilgileri verdi: “Devam etmekte olan Alanya Doğu Çevre yolu projesinde yol inşaatının bulunduğu alanda Alanya Belediyesi üzerine düşen sorumluluğun büyük bir bölümünü tamamlamıştır.

Yol projesinin yapımı devam eden ilk giriş sanat yapısı olan Oba ve Tosmur Mahalle sınırlarında kalan tünel henüz tamamlanmamıştır. Tünelden sonraki kısımda ise Kestel Mahallesi sınırları içerisinde bulunan yeni sanayi sitesi altında kalan etabının Karayolları tarafından kamulaştırması tamamlanmış olup bağlantı yollarının imar uygulamaları devam etmektedir.
Kestel Mahallesi’nden sonraki kısımda Mahmutlar Mahallesi sınırları içerisinde kalan güzergah üzerindeki alan daha önce beş adet düzenleme bölgesine ayrılmıştır. Ayrılan bu düzenleme bölgelerinden ilk üç tanesi tamamlanmış olup bir tanesi tescil aşamasındadır. Geriye kalan son bölgenin uygulama çalışmaları devam etmekte olup bu bölgeye kadar olan etabın imar uygulama işlemlerinin tamamlanmış olup herhangi bir mülkiyet sorunu bulunmamaktadır.

Sonuç olarak Karayolları Antalya 13. Bölge Müdürlüğü ile Alanya Belediyesi arasında yapılan protokol kapsamında belediyeye düşen görevlerin büyük bir çoğunluğu tamamlanmış olup geri kalan kısımlar da en kısa sürede tamamlanacaktır. Fakat geri kalan iş ve işlemlerin projenin devamlılığı açısından sürdürülebilmesi için projenin en maliyetli ve zaman alan kısmı olan Oba-Tosmur etabında kalan tünel inşaatının tamamlanması gerekmektelerdir.

Bu tür işler ve hizmetler Alanya için. Bizim iktidar, muhalefet gibi bir bakış açımız yok, hep birlikte el ele vererek bu hizmetleri tamamlamamız lazım. Belediye yeni çevre yolu ile ilgili üzerine düşeni yaptı ve yapmaya devam ediyor, belediyeden kaynaklanan bir gecikme olmayacak.”

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!