MECLİS’TE KAVGA VAR SEVİM!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nisan ayında Alanya Belediye Meclisi toplantısında CHP’li Erkan Demirci ile Başkan Adem Murat Yücel tartışma yaşadı. Kamuoyu bu tartışmanın halkı kandırmaca olduğu yönünde yorumladı.

Alanya Belediye Meclisi Nisan ayı toplantısında CHP Meclis üyesi Erkan Demirci ile  Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel arasında tartışma yaşadı. Kamuoyunda bu tartışma her iki tarafında ciddi olmadığı yönünde yorumlar yapılmaya başladı. Bilindiği gibi Yücel’in mecliste en büyük destekçisi CHP Meclis gurup sözcülüğü yapan Demirci olduğu biliniyor. CHP’ li Vatandaşlar “ Halkı kandırmayın yerel seçimler geliyor bu tartışma onun için yaşanıyor. Neden CHP gelen maddelere red oyu vermiyor. Eleştiriyor ondan sonra ya evet diyor ya da çekimser. Halk artık bu orta oyun tiyatro gösterilerine inanmıyor. Demirciyi bir daha CHP’den Meclis üyesi görmek istemiyoruz. Yücel çok istiyorsa kendi partisinden meclis üyesi yazsın” dediler.

HALKI APTAL SANIYORLAR

2022 Yılı Faaliyet Raporu ile ilgili söz alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Grup Sözcüsü Erkan Demirci, eleştirilerini aktardı. Faaliyet raporunda yer alan bazı projelerin yapılamadığını söyleyen Demirci, “Örneğin 9 yıldır gündemde olan Kent Meydanı Projesi ve yeni belediye binası projesi bu yılki faaliyet raporunda da var. Artık kent meydanından umudumuzu kestik ama en azından yeni belediye binasında bu dönem bir meclis toplantısı yapmayı hayal ediyoruz. Diğer taraftan Cuma Pazarı Projesi’nde de aksaklıklar yaşanıyor. Bu memleketin en büyük sıkıntısının otopark sorunu olduğunu herkes biliyor ama sudan sebeplerle iki katlı yer altı otoparkının bir katı iptal edildi” dedi.

YÜCEL BÜYÜKŞEHİR İLE CEVAP VERDİ

Erkan Demirci’nin eleştirilerine yanıt veren Başkan Yücel, “Tabi tenkitler güzel şeylerdir, eleştiriler güzel şeylerdir, temenniler güzel şeylerdir ama bir de insana sormazlar mı ‘Sen ne yaptın?’ diye. 2014’ten beri Allah’a çok şükür bu koltuğu layıkıyla Alanya’yı temsil ederek taşıdığıma inanıyorum ve bana güç veren arkadaşlara sonsuz teşekkür ederim. Gönül isterdi ki, dört yıldır bizi eleştiren arkadaşlar bir gün de bir temel atın da bizi de çağırın, bir gün bir açılış yapında bizi de çağırın ama sormazlar mı bu şehirde ulaşımın kimde olduğunu? 147 zabıtayla biz bu kadar başarabildik. Hangi bir yerde tutanağınız var? Hangi bir yerde ulaşıma destek verdiniz? Hangi yerde yeşil dalga yaptınız? Bir gün bir şey yaptınız mı bir kere de biz soralım. Diyorsunuz ki şehirde dilenci var, seyyar satıcı var. Bir kilometrelik sokakta Alanya’daki yerleşik yabancı kadar dilenci seyyar satıcı olan şehirler var. Hiç onları görmez misiniz? Bizim şehrimizin bu renkliliklerine, güzelliklerine laf atacağınıza” dedi.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!