Muhtar sordu Başkan cevapladı

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

18320653_1319478584813977_2535205385393134437_oAlanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Doğu Bölgesi muhtarları ile Demirtaş sahilinde bulunan Susa Beach’da kahvaltıda bir araya geldi. Mahmutlar Muhtarı Ahmet Top yine Mahmutlar’ı yakından ilgilendiren bir dosyayı Başkan Adem Murat Yücel’e verdi.
İsteklerini sıralamadan önce Mahmutlar’a Alanya Belediyesi tarafından yapılan hizmetlere teşekkür eden Muhtar Ahmet Top Yücel’den yapımı devam eden hizmetler hakkında bilgiler aldı.
SORULAR CEVAPLARINI BULDU
Muhtar Top:Atatürk Caddemizdeki kaldırım, parke taşı ve alt yapı çalışmalarına hız verilmeli. Şükrü Hoca parkına kadar planlanan çalışmalar dört yola kadar yapılmalı.
Başkan Yücel:Çalışmalar Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş’ninbaskıları yüzünden yavaş gitti artık hızlanacak.
Muhtar Ahmet Top:Sahilde yapılacak olan 7 tuvalet niçin yapılmadı?
Başkan Yücel, Bir WC’nin ihalesi yapıldı diğer WC’ler bay-bayan ve engeli olmak üzere duş ve duşa kabinler hemen başlayacak.
Muhtar Ahmet Top: Belediyemize ait parke caddelerdeki aydınlatmaların çoğu yanmıyor. Mobesa kameraları görev yapmıyor, 23 Nisan, 19 Mayıs, 29 Ekim parklarının levhaları yeniden boyatılıp ışıklandırılmalı.
Başkan Yücel, Hepsine bakılacak mobesalar tamamlanacak.
Muhtar Ahmet Top: İmam Hatip Okulu, Tepe Sokak, Keşbeleni, Okul yolları, caddeler bozuk.
Başkan Yücel, Hepsi bir ay içinde bitecek.
Muhtar Ahmet Top: Yaylalarımız Kozarası, Keşbeleni, Sülüklü, Cindi’nin yollarının yaması, elektrik aydınlatma ve çöp bidonlarının konması gerek.
Başkan Yücel: Hepsine gereken yapılacak.
Muhtar Ahmet Top:Naula Antik Kentini otlar bastı, ot ilacı atılmalı kanal taşları temizlenmeli ve aydınlatılmalı.
Başkan Yücel: Belediye olarak ilgili mercilere müracaatlarda bulunduk. İzin çıkınca bakımını yapacağız.
Muhtar Ahmet Top: Keşbeleni Mesire alanı temizlenmeli,  boyaları yapılmalı. Çöp konteynırları çöplerialırken trafik aksıyor. Saatleri değiştirilmeli.
Başkan Yücel: Hepsini düzelteceğiz. Kira konusuna bakarız.
 
 

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!