Hizmet alamıyoruz

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DSC_0319Büyükşehir yasası ile birlikte Mahalle’ye dönüştürülen Mahmutlar’da sorunlar birbirini kovalarken sorunları çözmeye yetkililer yetersiz kalıyor.
2014 Nisan ayından itibaren mahalleye dönüştürülen ve yazın ki nüfus ortalaması 70-80 bin kışın ise 30 bin olan Mahmutlar’da sorunlar çözülemiyor. Bu sorunlardan bir kaçı Mehmet Çakır Caddesindeki aydınlatma ve elektrik trafosundan çıkan kıvılcım ateşleri. Mehmet Çakır Caddesinde  yıllardır Butik  işletmecisi olan  Nurettin Benek bu sorunlar hakkındaki şikayetlerini Mahmutlar Post Gazetesi muhabirine aktardı.
Benek, “Uzun yıllardır bu Cadde’de esnaflık yapıyorum, son 8 aydır karşılaştığımız sorunlarla hiç karşılaşmamıştık. Örneğin akşamları bu caddede aydınlatma çalışmıyor ve  her yer zifiri karalığa bürünüyor. İş yerimin hemen yanı başındaki elektrik trafosundan sürekli kıvılcım ateşleri  çıkıyor ve etrafa tehlike saçıyor eğer bu elektrik trafosu patlar  bana veya burada yaşayan vatandaşların canını veya malına bir zarar gelirse bunun bedelini kim ödeyecek bu yükün altından kim kalkabilecek ?. Tedaş ekipleri 3 ay önce yolun altından geçen bir elektrik kablosunu  taşları yerinden sökerek değiştirdi fakat taşları baştan sağma yerine dizip oldu bittiye getirdiler ve bu yol o günden sonra  bir türlü düzen tutmadı.
Yetkililer artık bizimde sorunlarımıza bir çözüm bulsun. Yaz sezonu iyice yaklaşıyor bu gibi sorunlar ortada cirit atarken  hiç bir çalışmanın olmadığını görüyoruz. Kaygılarımız büyük, böyle devam ederse kimse Mahmutlarda iş yapamaz ekmek yiyemez hepimiz perişan oluruz biteriz batarız  maf oluruz.  Büyükşehir yasası ile kapanan belediyemizden sonra esnaf olarak kan ağlıyoruz,  siftahsız kepenk kapatıyoruz yetkililer derhal bu işlere bir el atsın ve bir çözüm bulsun” dedi.
Haber / Resul BAŞ

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!