ÜRETİCİLER DAHA FAZLA DESTEKLENMELİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ALTSO’nun Nisan ayı gerçekleştirilen olağan Meclis Toplantısı’nda konuşan Başkan Mehmet Şahin Üreticilerin daha fazla desteklenmesi gerek dedi.

Geçtiğimiz günlerde Kırsal Kalkınma ve Kırsal Yaşamı Destekleme Derneği (KIRSALDER) ve Alanya Ziraat Odası iş birliğinde gerçekleştirilen ‘1. Alanya Çiftçi Buluşması’ hakkında konuşan Şahin, “Çiftçiler buluşmasında en önemli noktalardan biri gelen zamlarla alakalıydı. Üretici bizler için çok önemli, daha çok desteklenmeli. Geçen yılki aldığımız zirai ilaçlar üç katını da geçmiş durumda. Üreticiler onun dışında elektriğe gelen zamlardan da şikayetçi olduklarını söylediler. Bizler de notlarımızı aldık ve gerekli yerlere ilettik. Elimizden ne geliyorsa üreticimizin yanında olacağız” diye konuştu. Pandemi dolayısıyla iki yıldır gerçekleştiremedikleri geleneksel hale gelen iftar yemeğini bu yıl gerçekleştireceklerini söyleyen Başkan Şahin, tüm Alanya halkını iftar yemeğine davet etti.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Mahmutlar Haber, En Güncel Haberler, Son Dakika - MahmutlarPost ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!